Kristian Spaanderman

Datum aangemaakt of bijgewerkt: 26 september 2023

Ouderling

Wijkteam 3
Boschsloot, Hoofdweg, Nijverheidsbuurt

Over mij
Ik ben Kristian Spaanderman, geboren in Zegveld in 1985. Ik heb als kind en tiener een fijne tijd gehad in ons dorp. Via de JV heb ik mijn huidige vrouw, Lianne, leren kennen. We zijn in 2009 getrouwd en zijn samen een jaar in Indonesië werkzaam geweest voor de GZB in 2013-2014. We hebben daar een goede tijd gehad en denken daar nog regelmatig aan terug. In 2017 is ons gezin uitgebreid met onze dochter Jedidyah en in 2018 met onze tweede dochter Jinthe. Ik geniet erg van het vader-zijn van deze twee meiden, toch is het ook wel een intensieve tijd met twee jonge kinderen.
Op dit moment ben ik werkzaam op de Wilhelminaschool in Woerden en geef les in groep 8. Omgaan met mensen vind ik fantastisch en kinderen begeleiden naar een volgende stap in hun leven, de middelbare school, is iets waar ik erg van geniet.
Naast mijn gezin en werk houd ik van sporten, het liefst in teamverband; wanneer ik volleybal of zaalvoetbal, kan ik mij even helemaal ontspannen.
De verkiezing tot ouderling was voor mij een hele moeilijke keuze, waar heel veel gebed en denkwerk mee gepaard is gegaan. Enerzijds voelde ik me geroepen door God, Die zoveel voor mij heeft gedaan en waarvoor ik ‘iets’ terug kan doen, anderzijds ervaar ik de combinatie baan-gezin als best wel pittig. Samen met mijn vrouw hebben we veel gebeden en beiden hebben we de overtuiging dat als God mij hiervoor geroepen heeft, Hij ook de kracht zal geven om de taak van ouderling uit te voeren. Hij is immers getrouw!

kristianspaanderman@hervormdzegveld.nl

Dagelijks Woord

Appostel

In onze gemeente gebruiken wij de appostel app. Met deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. We willen via de appostel app informatie, zoals het dienstenrooster en de kerkbode, digitaal aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om via de app collectes of giften over te maken en collectemunten te bestellen.

Meer over Appostel