Dick Verburg

Datum aangemaakt of bijgewerkt: 26 september 2023

Ambt
Evangelisatie ouderling

Over mij
Ik ben geboren in 1973 op de Molenweg 41. In 1998 ben ik getrouwd met Rianne, die ik destijds leerde kennen via het ROJ (regionaal open jeugdwerk) We zijn de ouders geworden van Aron, Floris en Roza.

Ik ben geboren tussen de kazen met het uitzicht op de Zegveldse weilanden. Van beide houd ik nog steeds en dat hoop ik nog lang te blijven doen;) Naast de verkoop van kaas op de markt zijn we ook gestart met het versnijden en verpakken van kaas voor allerlei momenten van de dag. Dit bedrijf, DiversPack, is gevestigd in Woerden en hier ben ik elke werkdag te vinden.

Taak
Het woord Evangelie betekent ‘blijde boodschap’
Als Evangelisatie ouderling mag ik, samen met de commissieleden, proberen om dorpsgenoten te helpen ontdekken wie Jezus is. Want Hij is het aller-allermooiste wat we in dit leven kunnen ontvangen.

Maar ook willen we, als leden van deze gemeente, elkaar aanmoedigen – uitdagen om zonder schroom van Hem te getuigen en te leren delen van wat we zelf mochten ontvangen.
Net zolang totdat Jezus weer terugkomt en iedereen Hem zal erkennen en dat ons geloven verandert in aanschouwen.

Wilt u hier eens verder over doorpraten?

evangelisatie@hervormdzegveld.nl

Dagelijks Woord

Appostel

In onze gemeente gebruiken wij de appostel app. Met deze app bent u altijd en overal betrokken bij onze gemeente. We willen via de appostel app informatie, zoals het dienstenrooster en de kerkbode, digitaal aanbieden. Daarnaast is het ook mogelijk om via de app collectes of giften over te maken en collectemunten te bestellen.

Meer over Appostel